Beleggen met een demo helpt u volledig risicoloos en kosteloos ervaringen op de beurs opdoen. Met deze gratis demo kunt u handelen op actuele koersen over de hele wereld. In dit artikel leggen wij u uit hoe en waarom u moet beleggen met een demo.

Beleggem met een demo1

Beleggen met een demo waar en wanneer het u uitkomt!

Beleggen kunt u nu ook volledig online doen. Brokers hebben een geweldig beleggingsprogrammaatje ontwikkeld waarmee u gratis kunt beleggen. Dit programma kunt u gratis downloaden en is beschikbaar voor uw laptop, PC, tablet en/of smartphone. Het is dus heel eenvoudig om lekker thuis op de bank te beleggen. Dit fantastische programmaatje bevat ook een demomodus. Hoe deze demomodus precies werkt word hieronder uitgelegd.

Hoe beleggen met een demo?

Eerder vertelden wij al dat u het beleggingsprogrammaatje gratis kunt downloaden. Wanneer u dit hebt gedaan, is het open van de demomodus heel eenvoudig. De stappen die u moet volgen zijn:

Stap 1.              Aanmelden bij de broker.

Dit is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar uw e-mailadres in te voeren. Wanneer u gaat handelen met echt geld is het wel noodzakelijk om uw bankgegevens in te voeren. Maar wanneer u dus belegd met de demomodus is dit niet nodig.

Stap 2.              Gratis beleggingsprogramma downloaden.

Binnen amper een minuut heeft u het programma al op uw computer, PC, tablet of smartphone.

Stap 3.              Kiezen voor demomodus.

De laatste stap kiest u voor de demo optie. Wanneer het programma gedownload is krijgt u de vraag of u met echt geld (werkelijke optie)  of met fictief geld (demo optie) wilt handelen.

Beleggen met een demo2

Figuur 1, Beleggen met een demo. Klik op figuur om deze te vergroten.

Tip: Beleggen met een demo!

Wij adviseren u om eerst te oefenen met de demomodus. Wanneer u hiervoor hebt gekozen, ontvangt u 20.000 euro fictief geld om mee te beleggen. De werking van beide opties zijn precies hetzelfde. Het enige verschilletje is dus dat u bij de demo handelt met fictief geld.

Conclusie

U weet nu wat u te doen staat, toch? Download het beleggingsprogrammaatje dat u hieronder kunt downloaden. Binnen 5 minuten kunt u al een positie openen en 5 minuten later kunt u al een leuke winst hebben. Dus waar wacht u nog op?

Download het gratis beleggingsprogrammaatje HIER!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo