Wilt u ook slimme aandelen tips? Dan bent u hier bij het goede adres. Wij geven u verschillende tips waar u later bij uw belegging veel aan zult hebben. Tevens gebruiken wij een super gratis beleggingsprogramma waarmee u online kunt slim beleggen.

 slimme aandelen tips

Tip 1:      Slimme aandelen tips CFD beleggen

U weet waarschijnlijk wel wat beleggen is maar we zullen het even in het kort uitleggen. Bij beleggen koopt u als het ware aandelen en hoopt u dat de waarde van deze aandelen stijgt. Wanneer deze aandelen daadwerkelijk stijgen, verkoopt u ze met winst.

De beleggingsmethode die wij hanteren bij onze slimme aandelen tips werkt eigenlijk net iets anders. Deze methode werkt met CFD beleggen. CFD staat voor Contract For Difference. U koopt de aandelen niet daadwerkelijk, maar u speculeert erop. Het geweldige aan deze methode is dat het gebruik maakt van een hefboom. Deze hefboom zorgt ervoor dat uw inleg met een x bedrag wordt vermenigvuldigd. Hierdoor kunt u dus met een veel grotere aandelenpositie handelen dan wanneer u traditioneel handelt. Hieronder wordt CFD beleggen vergeleken met traditioneel beleggen aan de hand van een inleg van 250 euro.

Rendement beleggen2

Figuur 1, Slimme aandelen tips. Klik op figuur om deze te vergroten.

CFD’s kunnen er dus verzorgen dat uw winst nog hoger wordt.

Tip 2:      Praktijkervaringen

Wanneer u meer specifieke voorbeelden van CFD beleggen wilt zien, klik dan hier op praktijkervaringen. Hier hebben verschillende beleggers hun ervaring gedeeld. Hoe meer ingevingen, hoe meer kennis. Veel beleggers beleggen met kleine bedragen maar boekten wel een mooie winst.

Tip 2:      Slimme aandelen tips online

U wilt natuurlijk weten of deze aandelen tips ook daadwerkelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Natuurlijk kan dat. Zelf beleggen wij ook. Al onze beleggingen doen we met behulp van gratis beleggingsprogramma. Onderaan dit artikel kunt u het programmaatje gratis downloaden door op de link te klikken.

Het gratis programma biedt u enorm veel mogelijkheden waarop u kunt beleggen. U kunt namelijk beleggen op:

 • Aandelen
 • Grondstoffen
 • Valuta’s
 • Indices

Tevens kunt u waar en wanneer u ook maar wilt handelen op actuele koersen over de hele wereld. Het programma is namelijk beschikbaar voor de:

 • Computer
 • Tablet
 • Smartphone

 slimme aandelen tips

Figuur 2, Slimme aandelen tips. Klik op figuur om deze te vergroten.

Het programma werkt tevens automatisch met CFD beleggen. Dus handelen met dit programma is een hele slimme en leuke manier. Openen en sluiten van belegging is heel eenvoudig. Tevens kost het maar een paar seconden om dit te doen.

Tip 4:      Zelf aan de slag!

Het programma heeft nog een heel groot voordeel. Het beschikt namelijk over een demomodus. Hierin kunt u volledig risicoloos en kosteloos realistische ervaringen opdoen met virtueel beleggen. U ontvangt namelijk ca. 20.000 euro fictief geld waarmee u wereldwijd kunt handelen op actuele koersen. Het enige verschil met echt beleggen is dat u hier met fictief geld handelt. Hieronder ziet u een screenshot van het gratis beleggingsprogramma.

Figuur 3, Slimme aandelen tips. Klik op figuur om deze te vergroten.

Het ziet er overzichtelijk uit, toch? Alle aandelen, grondstoffen, valuta’s en indices zijn netjes verdeeld, zowel per land als per populariteit.

Conclusie slimme aandelen tips

Kortom, er zijn verschillende slimme aandelen tips die ervoor moeten zorgen dat u uiteindelijk een mooie winst kunt boeken. De volgende tips hebben we behandeld:

 • Beleggen met CFD’s
 • Praktijkervaringen lezen
 • Gebruik maken van het gratis beleggingsprogrammaatje
 • Oefenen met de demo

Slimme aandelen tips: Download HIER het gratis beleggingsprogramma

Bron beginnen met beleggen leren beleggen: http://en.wikipedia.org/wiki/Tips