Welkom bij de cursus beleggen voor beginners van Beginbeleggen.nl. In minder dan een half uur leert u via deze cursus beleggen voor beginners de beginselen van het beleggen via CFD’s. Na het afronden van de cursus bent u als beginnende belegger in staat om te starten als handelaar in CFD’s. De cursus is zo vormgegeven dat u op elk moment dat u maar wilt kunt starten of doorgaan met de cursus. Wij raden u aan om alle hoofdstukken van de cursus te doorlopen om zo een volledig beeld te krijgen van het handelen in CFD’s. De ‘cursus beleggen voor beginners’  is zoals de naam al doet vermoeden geschikt voor de belegger die geen of weinig ervaring heeft met het beleggen in CFD’s maar kan ook zeer geschikt zijn voor beleggers die meer grip willen op zijn of haar beleggingen en op zoek is naar nieuwe beleggingsmethodieken.

Cursus beleggen voor beginners

Wat is het doel van de cursus beleggen voor beginners?

Het belangrijkste doel van de cursus is dat u het product Contract for Difference (CFD) leert kennen. Wij willen dit beleggingsproduct onder uw aandacht brengen omdat de kenmerken van CFD’s erg geschikt zijn om goede rendementen te behalen met een beperkt risicoprofiel. Omdat wij gemerkt hebben dat consumenten niet alleen op zoek zijn naar een theoretisch kader is geprobeerd in deze cursus ook de praktijk regelmatig voorbij te laten komen. Doordat zowel theorie als praktijk vertegenwoordigt is in de cursus zult u zien dat u na afronding van de cursus een goed beeld hebt van CFD beleggen. Wanneer u de cursus volledig hebt doorlopen kunt u het volgende:

Het herkennen van de verdienmogelijkheden in de markt, zowel wanneer de markt stijgt als wanneer de markten dalen

  • Uw persoonlijke risico’s analyseren en beperken
  • Eigenhandig een rekening openen bij een broker
  • Zelf posities openen bij een broker, zowel short als long posities

Welke onderwerpen worden behandeld in de cursus beleggen voor beginners?

Om voor u de beste cursus te maken hebben wij doormiddel van de te behandelen onderwerpen geprobeerd de meest interessante onderwerpen samen te stellen. De onderwerpen beginnen breed en specificeren zich steeds meer richting het daadwerkelijke beleggen. Door de mix van theorie en praktijk worden de onderwerpen niet saai en zult u snel door de cursus heen gaan.

  1. Belangrijke begrippen voor beginnende beleggers
  2. Hoe werken CFD’s?
  3. Op welke manier kan ik winst maken met CFD beleggen?
  4. Het beheersen van uw risico’s
  5. Praktische zaken
  6. Beginnen met handelen in CFD’s

Veel succes met de cursus beleggen voor beginners!

Klik hier om starten met het eerste hoofdstuk van de cursus beleggen voor beginners, ‘Belangrijke begrippen voor beginnende beleggers’.