Geïnteresseerd in aandelen KLM kopen? Wij laten u zien hoe dit kan en hoe dit voor ons resulteerde in een winst van 75 euro binnen 60 minuten. Na dit artikel weet u stap voor stap hoe u aandelen KLM kunt kopen en verkopen. Daarnaast laten wij u een praktijkvoorbeeld zien waarin wij een winst van 75 euro realiseerden binnen 60 minuten met een inleg van 200 euro.

Aandelen KLM 3

Stap voor stap de basis leren

Voordat u daadwerkelijk kunt beginnen met aandelen KLM kopen en verkopen zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Wij leggen u kort uit welke stappen dit zijn. Daarna laten wij u zien hoe wij 75 euro winst behaalden binnen 60 minuten.

Stap 1: Software downloaden

Voordat u kunt beginnen met online beleggen heeft u bepaalde software nodig, ofwel een handelsplatform. Deze worden aangeboden door brokers. Brokers zijn tussenpersonen op de beurs en maken het handelen in aandelen gemakkelijker. Deze software is gratis te downloaden voor zowel de computer, laptop, mobiel en tablet. Zo is het mogelijk om overal te handelen in aandelen. Wilt u brokers met elkaar vergelijken en de juiste software voor downloaden? Kijk dan hier.

Stap 2: Account aanmaken en inloggen

Zodra u de software heeft geïnstalleerd op uw toestel is een gratis account snel aangemaakt. U heeft de keuze tussen een account met echt geld en een account met fictief geld. U kunt ook op elk moment overschakelen naar een ander account. Het voordeel van fictief geld is dat u risicoloos kunt oefenen op de beurs. Wilt u risicoloos oefenen? Download hier de demo.

Stap 3: Aandelen kopen

Nadat u ingelogd bent is aandelen kopen zo gedaan. Door op ‘kopen’ te klikken kunt u al beleggen. De vraag is alleen waarin beleggen? Via het handelsplatform heeft u de beschikking over een ruim aanbod. Hier kunt u ook handelen in grondstoffen, valuta’s, indices. Deze aandelen kunt u ook rangschikken op populariteit, land en alfabet. Een tip die wij u mee kunnen geven is om niet blind te beleggen maar met een achterliggende gedachte. Hier komen wij later op terug. U bepaalt zelf hoeveel aandelen u koopt. Hieronder ziet u hoe gemakkelijk dit gaat.

Aandelen KLM 1

Figuur 1. Aandelen KLM. Kopen. Klik op figuur om te vergroten.

U ziet dat de waarde van uw inleg wordt verhoogd door de broker. Dit is het grote voordeel van beleggen via de software van brokers. Dus stel u heeft 100 euro eigen inleg dan verhoogt de broker dit naar 2.000 euro. Tegen een kleine verhoging verhogen brokers uw inleg door middel van een hefboom. Hierdoor is het mogelijk om meer profijt te halen uit uw belegging. Hieronder ziet u het verschil tussen een belegging met hefboom en een belegging zonder hefboom.

Aandelen KLM 6

Figuur 2. Aandelen KLM. Hefboom. Klik op figuur om te vergroten.

Praktijkvoorbeeld aandelen KLM kopen

KLM, ofwel Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Schiphol bij Amsterdam. Zoals al eerder wordt aangegeven kan het slim zijn om te beleggen met een achterliggende gedachte. Een goede reden om te gaan beleggen is een relevant nieuwsartikel. Positief nieuws kan leiden tot stijging van de waarde en kan dus leiden tot een koersstijging. Zo kan negatief nieuws juist het tegenovergestelde teweeg brengen, een koersdaling. Wij kwamen het volgende nieuwsartikel tegen van KLM.

Aandelen KLM 2

Figuur 3. Aandelen KLM. Nieuwsartikel. Klik op figuur om te vergroten.

Door dit artikel besloten wij 200 euro te beleggen in KLM. Deze aandelen kochten wij vlak nadat de beurs opende. Wij sloten de positie 60 minuten later. Laten we eens kijken wat de koers van KLM deed tijdens deze belegging.

Aandelen KLM 4

Figuur 4. Aandelen KLM. Koers. Klik op figuur om te vergroten.

Zoals u ziet is er op het moment van kopen direct een stijging te zien. Wij besloten om de positie te sluiten toen de groei stagneerde. Dit resulteerde voor ons in een winst van 75 euro binnen een uur tijd met een inleg van 200 euro. Hieronder ziet u het eindresultaat.

Aandelen KLM 5

Figuur 5. Aandelen KLM. Eindresultaat. Klik op figuur om te vergroten.

Aandelen KLM kopen zelf uitproberen? Download dan hier de demo.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Air_France-KLM
http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/airfrance-klm/21870118/__Passagiersvervoer_Air_France-KLM_groeit__.html