Bent u een particulier en geïnteresseerd in beleggen? Bij de broker Markets.com kunt heel eenvoudig en geheel verantwoord beginnen met beleggen.
Markets.com is een internationale broker werkzaam in meer dan 100 landen. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen in Nederlandse producten en projecten te beleggen maar ook in internationale producten en projecten.

Beleggingsproducten

Markets.com is gespecialiseerd in de beleggingsproducten Forex en CFD’s. Dit zijn echter maar twee van de vele beleggingsproducten die zij aanbieden, zij bieden ook verschillende grondstoffen aan waarin het mogelijk is te beleggen.

Naast de diversiteit die Markets.com biedt, hebben zij een heel informatief programma waar zowel beginnende beleggers als ervaren beleggers gebruik van kunnen maken.

Het informatieve programma bestaat uit duidelijke voorlichting per beleggingsproduct en de mogelijkheid van telefonisch contact. Markets.com spreekt als organisatie 15 verschillende talen waardoor het altijd mogelijk is gedegen uitleg te krijgen over het product dat u interesseert.

Particulier beleggen

De doelgroep waar Markets.com zich op richt is heel duidelijk, namelijk de particuliere belegger. Wanneer u begint met beleggen bieden zij alle handvatten die u nodig heeft om een overwogen beslissing te kunnen maken. Maar ook de ervaren belegger kan bij Markets.com

Voor de ervaren belegger biedt Markets.com meer risicovolle producten aan. En ook voor hen geldt de hoeveelheid aan informatie die ze op verschillende manieren tot zich kunnen nemen.
De hoeveelheid aan informatie die Markets.com verschaft zorgt ervoor dat de broker als transparant en betrouwbaar wordt ervaren.
De producten die Markets.com kom aanbiedt hebben een hefboom van 1:100 en 1:200. Dit betekend dat de mogelijke winst 100 of 200 keer het ingelegde bedrag kan zijn. Met een inleg van 100 euro kan dus een bedrag van 10.000 tot 20.00 euro verdient worden. Daarbij handelt Markets.com ook met lage marges, bij sommige producten is de marge maar 1%. Het marge is een borgstelling. Hoe lager het marge is hoe minder geld u dus op uw rekening hoeft hebben te staan.