Algemeen

Met het bezoeken van deze site gaat u akkoord met de hieronder genoemde algemene voorwaarden. De inhoud van deze website https://www.beginbeleggen.nl is met zorg samengesteld. www.beginbeleggen.nl kan echter geen garanties geven op de aangeboden producten van partners. Dit met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van informatie. www.beginbeleggen.nlis niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden als gevolg van het gebruik van de betreffende informatie.

Doeleinden van deze website

www.beginbeleggen.nl is een online marketing website. Eventuele aanbiedingen van partners verlopen niet via www.beginbeleggen.nl maar via de partners van www.beginbeleggen.nl.

Privacy op internet en cookies

Bij uw bezoek aan deze website wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en de site, zoekmachine of email van herkomst. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de navigatie, de bezochte pagina’s te analyseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Door deze informatie te analyseren kunnen wij, www.beginbeleggen.nl, op den duur aanpassen zodat deze aansluit op een optimale ervaring waarbij aanbiedingen en productinformatie helderder aan u wordt gepresenteerd. De inhoud en functionaliteit van deze website kan ook gewijzigd worden om de kwaliteit van www.beginbeleggen.nl te verbeteren. Mocht u hier toch bezwaar tegen maken dan kunt u ervoor kiezen om uw cookies te verwijderen of deze van dit domein te blokkeren.

Disclaimer

Deze website is eigendom van www.beginbeleggen.nl. Er wordt geprobeerd met grote zorgvuldigheid een gedegen selectie van partners samen te stellen om zo aan de bezoeker een overzicht te geven van relevante aanbiedingen. Het kan voorkomen dat informatie op deze website onvolledig en/of onjuist is. www.beginbeleggen.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder kennisgeving per direct door te voeren op haar site. Getracht wordt mogelijke manieren van misbruik van deze site te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers via Internet gecommuniceerd worden. www.beginbeleggen.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe en indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, welke mocht resulteren uit het gebruik van de website.

www.beginbeleggen.nl geeft geen beleggingsadviezen en is geen beleggingsonderneming. Content kan geschreven zijn op basis van persoonlijke ervaringen. Het is mogelijk dat deze ervaringen deels gebaseerd zijn op virtuele trades. Aan de artikelen kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend. www.beginbeleggen.nl zal geen direct advies geven voor het openen danwel sluiten van bepaalde posities en is daardoor ook niet aansprakelijk voor mogelijke verliezen die zijn ontstaan door persoonlijke beleggingen. De rendementen van uw beleggingen kunnen sterk  fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen enkele garantie voor de toekomst. Beleggen via hefboomproducten zoals Contract For Differences kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Informeer voordat u gaat beleggen altijd naar de risico’s van specifieke beleggingsproducten.

Meer informatie over ons verdienmodel en de totstandkoming van brokersvergelijkingen op deze website vind u hier.