Deze website is onderdeel van AdsVentures. Hieronder ziet u aanbevelingen van bedrijven waar wij mee samen werken.

David Zruia, Affiliate manager bij Plus500 logo

Plus500 is een marktleidende aanbieder van Contracts for Difference (CFD’s). Zij bieden ongeëvenaarde handelsvoorwaarden voor aandelen, forex, grondstoffen en indices met innovatieve tradingtechnologie. Plus500 is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.

“AdsVentures offers high quality websites for its target audiences with a clear view; providing (potential) traders a valuable source of information and excellent products to reach the best results. AdsVentures is a committed and trustworthy partner to cooperate with.”

Richard Nab, Channel manager bij Daisycon Logo
Daisycon speelt al 10 jaar een toonaangevende rol als marktleider op het gebied van performance based online marketing in Nederland. Met meer dan 70.000 actieve websites en dagelijks 1.650 lopende campagnes is Daisycon het grootste affiliatenetwerk van Nederland.

“Adsventures en Daisycon werken al enige tijd met veel tevredenheid samen. Door de expertise van AdsVentures zijn zij een betrouwbare sparringpartner en in staat om positieve resultaten te bereiken waarbij de behoeften van de klant centraal staan.”

Gary Lilley, eigenaar search optimizers

Search Optimizers is een Search Engine Optimization bedrijf met jarenlange ervaring en succes met het zelf behalen van top posities in Google en met bedrijven adviseren om een top positie vast te houden of te bereiken.

“Ik heb meerdere keren het genoegen gehad om een samenwerking aan te gaan met AdsVentures. Naast de vriendelijke, hardwerkende en professionele instelling van de werknemers hebben ze buitengewoon veel kennis van ondernemen en beleggen en weten dit uitstekend over te brengen aan hun doelgroep. Ik hoop daarom ook dat onze samenwerking van lange duur zal zijn! “