Wij willen graag transparant zijn naar onze bezoekers over de vergelijking die op de website wordt weergegeven. U kunt hier lezen hoe de vergelijking tot stand is gekomen op basis van de regels van de Autoriteit Financiële Markten (A.F.M.).

Wat doen wij voor u?
Wij hebben voor u verschillende brokers getest en met elkaar vergeleken. Deze brokers zijn terug te zien op de site en hieruit kunt u zelf kiezen bij welke broker u wilt gaan beleggen. We geven geen persoonlijk advies, dus kunnen we niet garanderen dat de broker optimaal bij uw wensen aansluit.

Hoe vergelijken wij?
Wij hebben de brokers vergeleken door de beleggingsprogramma’s te testen op de volgende punten: gebruiksvriendelijkheid, service, aanbod, prijs en benodigd kapitaal. De broker die bovenaan staat is door ons het best beoordeeld. Bij deze vergelijking is er geen gebruik gemaakt van uw persoonlijke gegevens.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking worden niet alle internet brokers met elkaar vergeleken. Wij hebben alleen brokers vergeleken waarmee wij goede ervaringen hebben en waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Van deze brokers zijn we bekend met de productinformatie en de meest recente ontwikkelingen. Met de volgende brokers hebben wij een samenwerkingsverband: Plus500, Vestle en eToro. Deze brokers worden gereguleerd door een financiële toezichthoudende organisatie. Plus500 wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (F.C.A.) en Vestle en eToro worden gereguleerd door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC).

Hoe verdienen wij met het vergelijken van brokers?
Indien u via onze site bij een broker aanmeldt en vervolgens met echt geld een aantal beleggingstransacties maakt, ontvangen wij hiervoor afhankelijk van de broker een klein percentage van de omzet die de broker maakt op uw transacties of een eenmalige provisie. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Mocht u meer willen weten over regulering van de financiële markten, dan kunt u kijken op de volgende websites: www.AFM.nl of www.FSMA.be