Wilt u aandelen Post NL kopen en snel winst maken? Lees dan het volgende artikel. Hierin komt u erachter hoe leuk het kan zijn om winst te maken. Dit is mogelijk door CFD. Dit is een populaire manier om kans te maken op wat extra geld binnen een korte tijd. Onderaan dit artikel kunt u meteen beginnen met beleggen.

Aandelen Post NL kopen

Hoger rendement mogelijk door beleggen via CFD

Iedere belegger heeft hetzelfde doel voor ogen namelijk: zo snel mogelijk veel geld verdienen. Uiteindelijk gaat het om winst maken. Contract For Differences (CFD) is een manier waar u snel een hoog rendement mee zou kunnen behalen. CFD’s werken met een hefboom, dit houdt in dat de belegger met meer kapitaal kan handelen dan dat hij daadwerkelijk heeft ingelegd. De belegger kan via CFD’s beleggen op bijna alle koersen over de hele wereld. Een groot voordeel van de CFD is dat de winst die behaald wordt groter is door het hefboom effect. Zie het onderstaande voorbeeld.

Overal en altijd aandelen Post NL kopen

Als u wilt beleggen met CFD’s zult u te maken krijgen met een broker. Dit is de tussenpersoon tussen u en de beurs. De broker heeft een gratis software waarmee u makkelijk en snel kunt beleggen.. Deze software kunt u eenvoudig downloaden. Via de software kunt u ook beleggen met fictief geld. Via deze demoversie kunt u alle kneepjes van het beleggen onder de knie krijgen. Daarnaast is deze software ook beschikbaar voor smartphones en tablets waardoor u eenvoudig vanaf u bank kunt beleggen.

Eigen ervaring met handelen in aandelen Post NL

Om te laten zien dat het mogelijk is om met CFD een hoge winst te realiseren, zal via 3 stappen uitgelegd worden welke stappen wij hebben genomen. Deze stappen zullen verduidelijkt worden aan de hand van het beleggen in aandelen van Post NL. Let op: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Stap 1: Het nieuws volgen

Sommige beleggers reageren vaak op nieuwsberichten die voor de opening van de beurs naar buiten kopen. Zo kan positief nieuws leiden naar een koersstijging en andersom. Beleggers reageren hierop door aandelen te kopen en te verkopen. Post NL had een lange tijd te maken met stakingen en onenigheid tussen de werknemers en het bestuur. Op 28 juni kwam naar buiten dat er een akkoord was met de vakbond, dit zorgde voor zekerheid en stabiliteit binnen Post NL. De verwachting was dat de koers zou gaan stijgen door dit akkoord. Voor ons was dit de reden om aandelen te kopen van Post NL. In het onderstaande figuur ziet u het nieuwsbericht van de site deaandeelhouders.nl.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 1, aandelen Post NL kopen. Klik op het figuur om deze te vergroten.

Stap 2: Aandelen Post NL

Na het zien van het nieuwsbericht besloten wij om te gaan beleggen in aandelen van Post NL. Om 13.26 was de belegging geopend (figuur 3). Om half 2 opende wij de belegging en kochten wij voor 800 euro aan aandelen. Door het hefboom effect van 10 hadden wij een kapitaal van 8000 euro. Dit zou betekenen dat bij een stijging van bijvoorbeeld 1% de winst niet 8 euro zou zijn maar 80 euro!

Aandelen Post NL kopen

Figuur 2, Aandelen Post NL kopen. Klik op het figuur om deze te vergroten.

Stap 3: Binnen 7 dagen 316 euro winst

Na een week was de koers gestegen met 4% waardoor de winst die we behaald hadden 316 euro was. Terwijl normaal gesproken de winst 31 euro zou zijn bij een inleg van 800 euro. Maar omdat wij met 800 euro over een kapitaal van 8000 euro beschikten werd de winst 10x zo groot. In plaats van een rendement van 4% was het rendement voor ons 40% binnen een week. Na het sluiten van de belegging kreeg de broker het grote kapitaal terug en ontvingen wij de winst. In het onderstaande figuur ziet u het resultaat.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 3, Aandelen Post NL kopen. Klik op het figuur om deze te vergroten.

In het onderstaande figuur zijn de 3 stappen nog een keer duidelijk weergeven. Zodat u in één oogopslag kunt zien wat hierboven is uitgelegd.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 4, Aandelen Post NL kopen. Klik op het figuur om deze te vergroten.

Wilt u zelf beleggen via CFD’s?

Heeft u interesse in het beleggen via CFD’s? Probeer dan vrijblijvend de demoversie van het software programma. Via deze demo kunt u met circa 20.000 euro fictief geld beleggen op bijna alle koersen over de hele wereld. Is dit niet ideaal om te oefenen? Hier door kunt u onbeperkt oefenen  waardoor u helemaal wegwijs wordt in het beleggen. Uiteraard kunt u ook meteen voor het grote werk gaan en meteen beginnen beleggen met echt geld. Klik hier om direct te beginnen met beleggen.

Conclusie:

  • Snel en makkelijk reageren op de koersveranderingen.
  • Eenvoudig te gebruiken door de gratis software.
  • Vrijblijvend oefenen doormiddel van de demoversie.
  • Altijd en overal beleggen.
Bron:http://nl.wikipedia.org/wiki/IG_Group#Online_Handelen