Wilt u handelen in moderne bedrijven? Kies dan voor slim aandelen Google kopen. Wij maakten 580 euro winst met een inleg van 220 euro. Streef ons voorbij.

Slim aandelen Google kopen

Slim aandelen Google kopen met gratis software

In dit artikel zult u zien hoe wij een prachtige winst behaalden op Google. Dit resultaat is deels te danken aan onze vaardigheid en misschien ook deels aan geluk. Maar er is een belangrijke derde factor die we willen benoemen: de gratis beleggingssoftware. Dit programma vergemakkelijkt iedere belegging voor ons. Daarom willen we het u ook aanbieden. Lees het artikel en kijk of de software u aanspreekt. Ja? Klik dan op de link onderaan dit artikel.

U zult in onze belegging kennismaken met de volgende drie begrippen. Die noemen we hier vast kort:

  • Short gaan. Dat is handelen op een koersdaling. In de software is dit eenvoudig.
  • Beleggen met een hefboom. De hefboom is een constructie die ervoor zorgt dat uw inleg meer waard wordt. U kunt dus handelen op een extra groot aandelenpakket, voor hetzelfde geld.
  • Virtueel beleggen. Dit is een oefening die deel uitmaakt van de software. Hier belegt u zonder risico.

Goed, tijd voor onze belegging.

Succesvol aandelen Google kopen

Onlangs wilden we beleggen. Uiteindelijk werd dit een succesvolle belegging op Google. We zullen deze belegging in drie stappen uitleggen, zodat u kunt zien wat de sleutel tot ons succes was.

Stap 1: een nieuwsbericht met impact

Laten we beginnen met een belangrijke tip: handel nooit uit het niets. Zoek eerst een aanleiding voor uw belegging. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbericht over een beursgenoteerd bedrijf, zoals dat in figuur 1. Dergelijk nieuws kunt u gewoon gratis op internet vinden, bijvoorbeeld op websites van kranten.

Slim aandelen google kopen

Figuur 1, slim aandelen Google kopen.

Zoals u ziet, bracht Google slecht nieuws naar buiten. Dit zou kunnen betekenen dat de aandelen van Google minder waard worden. Beleggers willen vaak immers geen aandelen van bedrijven waar het niet goed mee gaat. Als de populariteit daalt, daalt de prijs mee. Misschien denkt u nu dat een dalende koers betekent dat we niet kunnen handelen. Het tegendeel is waar, zoals u hieronder zult zien.

Stap 2: short gaan op Google

Dankzij de gratis software kunnen we ook beleggen op een koersdaling. Dit wordt ook wel short gaan genoemd. Hiervoor hoeven we alleen maar op de knop ‘short’ te klikken en onze inleg in te voeren. Als de gekozen aandelen dan inderdaad minder waard worden, is dit verlies voor Google onze winst.

Maar het wordt nog leuker. In de software zit een hefboom verwerkt. Dit is een handige constructie waar u automatisch gebruik van maakt. De hefboom zorgt ervoor dat u op grote posities kunt beleggen met kleine bedragen.

Zo hoefden wij slechts 220 euro in te leggen om te kunnen handelen met een aandelenpakket ter waarde van 11.000 dollar. We bevestigden de aankoop met een muisklik.

Stap 3: de koers volgen en sluiten

Nadat we de belegging geopend hadden, bleef de koers lange tijd dalen. U ziet dit in de koersgrafiek, die automatisch werd bijgehouden door de software.

Slim aandelen google kopen

Figuur 2, slim aandelen Google kopen. Klik voor een vergroting.

We besloten de winst een aantal dagen open te houden. Af en toe wierpen we een blik op de koers. Dat kon vanaf onze computer, maar ook vanaf de tablet en de smartphone. Met de software kunt u beleggen waar en wanneer u maar wilt. Na 11 dagen was ons aandelenpakket met 582 euro in prijs gedaald. Voor ons betekende dit winst! We maakten 582 euro winst op een inleg van 220 euro. Een rendement van 266% in 11 dagen!

Slim aandelen google kopen

Figuur 3, resultaat slim aandelen Google kopen. Klik voor een vergroting.

Conclusie over deze ervaring met daytraden

Wat kunt u leren van deze beleggingservaring?

  • Bekijk het nieuws voordat u belegt
  • Sluit uw beleggingen niet te snel
  • Maak gebruik van de gratis software

En? Hebt u de vele voordelen van de software gespot? Wij waren erg blij dat we er gebruik van maakten. Wilt u het zelf ook eens proberen? Klik dan op de link onderaan dit artikel. U komt dan terecht bij de software. Probeer het eens!

Ook als u nog geen geld wilt inleggen, kunt u de software proberen. Kies dan voor beleggen met demo geld. Dit is een veilige oefening beleggen voor beginners met 3 grote voordelen:

  1. U kunt onbeperkt leren beleggen met ca. 20.000 euro fictief geld
  2. Zonder risico handelen op echte koersen
  3. Overstappen op echt beleggen kan wanneer u dat wilt

Overtuigd van de software? Wij bieden u hier gratis de complete versie

Bron: www.deaandeelhouder.nl