Wilt u aandelen Heineken kopen? Dit is makkelijker dan u denkt. Zie hoe wij 100 euro winst behaalden in 4 uur tijd. Door te handelen in Heineken realiseerden wij een winst van 100 euro op een inleg van 500 euro. Hier hoeft u geen ervaren belegger voor te zijn. Aandelen verhandelen is namelijk makkelijker dan iedereen denkt.

Beleggen in Heineken 117 euro winst in een dag

Gratis online handelsplatform

Beleggen is tegenwoordig mogelijk voor iedereen. In de trein, thuis op de bank of op uw werk. Via de gratis software ontwikkeld door brokers is het mogelijk om altijd en overal te beleggen. Brokers zijn tussenpersonen op de beurs. De software is snel en gemakkelijk te downloaden op uw tablet, computer, laptop of mobiel. U heeft hiermee de beschikking over een online handelsplatform op uw eigen toestel. Daar kunt u direct beginnen met aandelen kopen en verkopen. Meer weten over het proces beleggen? Doe dan de gratis online cursus beleggen en leer beleggen binnen 30 minuten. Hier kunt u het handelsplatform downloaden.

Beleggen in Nederlands grootste bierproducent

Naast kleine bedrijven is het voor iedereen mogelijk om te handelen in aandelen van grote multinationals als Heineken. Heineken, voor iedereen wel bekend, is Nederlands grootste bierproducten en wereldwijd actief. Daarnaast staan ze bekend om verschillende commercials op de televisie. Wij besloten om voor 500 euro te beleggen in Heineken. Dit deden wij met een aanleiding. Hiermee bedoelen we dat we niet besloten om aandelen in Heineken te kopen omdat de bierkwaliteit zo goed is. Dit kan wel, maar de tip die wij u mee kunnen geven is: beleg met een reden. Wij kwamen in het nieuws het onderstaande artikel tegen.

aandelen Heineken 2

Figuur 1. Aandelen Heineken. Nieuwsbericht. Bron: NRC.nl

Dit is een voorbeeld van een relevant nieuwsbericht. Nieuwsberichten kunnen namelijk veel invloed hebben op eventuele koerswijzigingen. Positief nieuws kan de oorzaak zijn voor een koersstijging en negatief nieuws voor een koersdaling. Het is niet nodig om constant het nieuws in de gaten te houden. Voordat u gaat beleggen kunt u binnen enkele minuten op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Het nieuwsartikel van Heineken laat zien dat Heineken meer winst en omzet heeft geboekt in een periode. Dit was voor ons een teken om te beleggen in Heineken. Wij verwachtten dat Heineken hierdoor in waarde zou stijgen en ook de prijzen van de aandelen. Laten we nu eens kijken naar wat dit met de koers deed tijdens onze belegging.

Aandelen Heineken 3

Figuur 2. Aandelen Heineken. Koers. Bron: NRC.nl

Nadat de beurs om 09:00 opende besloten wij 500 euro te beleggen in Heineken. Op de screenshot is te zien dat de koers direct begon te stijgen en dit, na een kleine terugslag, aanhield tot ’s avonds. Binnen de rode lijnen ziet u de tijd van onze belegging. Wij besloten de positie te sluiten 13:00 uur toen wij het idee hadden dat de groei stagneerde. Dit weet u natuurlijk nooit zeker. In dit geval bleef de koers stijgen. Als we de positief niet hadden gesloten hadden we zelfs nog een hogere winst kunnen realiseren. Eindresultaat: kleine 100 euro winst na 4 uur met een inleg van 500 euro. Dit is een rendement van 20%. Hieronder ziet u het overzicht.

Aandelen Heineken 4

Figuur 3. Aandelen Heineken. Eindresultaat. Bron: NRC.nl

Aandelen Heineken kopen met fictief geld

Naast een echt geld account is het ook mogelijk om aandelen te verhandelen met een fictief geld account. Binnen het handelsplatform is het mogelijk om op ieder moment te schakelen tussen echt geld en fictief geld. Met fictief geld kunt u risicoloos aandelen Heineken kopen en oefenen voordat u overweegt om met echt geld te gaan handelen. U ontvangt circa 20.000 euro fictief geld. Download hier deze demo.

Korte samenvatting aandelen Heineken kopen

  • Via de gratis software kan iedereen overal en altijd beleggen
  • Aandelen Heineken kopen voor iedereen mogelijk
  • Tip: beleg met een reden/aanleiding
  • wij maakten 100 euro winst na 4 uur met een inleg van 500 euro

Direct beginnen met aandelen Heineken kopen? Kijk dan hier.

Bronnen:
http://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/13/heineken-boekt-meer-winst-en-omzet-in-2012/
http://nl.wikipedia.org/wiki/Heineken