Wilt u gratis een ervaren beleggen worden? Dat kan! Binnen 5 minuten kunt u gratis starten met droog beleggen. Ontvang ca. 20.000 euro fictief geld!

Starten met droog beleggen

Droog beleggen: iets voor u?

Oefening baart kunst, zo luidt de uitdrukking. Ook wij ervaren dat zo. Maar als u ervaring op wilt doen met beleggen, loopt u het risico om geld te verliezen. Tenminste, dat was altijd zo. Nu bestaat er gelukkig een oplossing: starten met droog beleggen!

Hebt u al weleens belegd? Bent u compleet onervaren? Of juist al vergevorderd? Het maakt niet uit: droog beleggen is altijd nuttig! Train uzelf en ervaar hoe het is om te beleggen zonder risico. Hoe? Lees verder.

Een gratis oefenomgeving

Droog beleggen houdt in dat u ervaring opdoet met de handel in aandelen, zonder dat dit u geld kost. Er bestaat handige gratis beleggingssoftware die hier heel geschikt voor is. Hier kunt u namelijk kiezen voor een oefenomgeving.

In de oefenomgeving ervaart u hoe het is om te beleggen in de praktijk: u doet dus niet voor spek en bonen mee. Dit komt omdat u realtime koersen te zien krijgt, net als andere beleggers, wereldwijd. Bovendien ontvangt u circa 20.000 euro aan fictief geld. U hebt dus voldoende budget om veel ervaring op te doen.

Het bijzondere aan de software is dat u er ook echt mee kunt beleggen. In dat geval legt u uw eigen geld in. De twee standen van het programma zijn vrijwel hetzelfde. Daarom is het oefenen met beleggen een goede voorbereiding op het echte werk: u hoeft immers niet te wennen aan een nieuw programma wanneer u vindt dat u genoeg geoefend hebt.

Starten met droog beleggen
Figuur 1, starten met droog beleggen. Overstappen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Het overstappen tussen de verschillende standen gaat overigens heel eenvoudig. Bekijkt u de bovenstaande afbeelding maar eens. U klikt simpelweg op het andere plaatje. Probeer het eens! Klik hier voor de gratis software.

Eenvoudig beleggingen beheren

Bij het starten met droog beleggen zult u ervaren dat het beheren van uw beleggingen kinderlijk eenvoudig wordt dankzij de software. Dit komt omdat het programma speciaal is ontwikkeld voor beleggers. Om een belegging te openen of te sluiten hoeft u slechts enkele keren met de muis te klikken. Bovendien zijn de koersen zeer overzichtelijk geordend. Hieronder ziet u een screenshot van de software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2
Figuur 2, starten met droog beleggen in de gratis software. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Ook andere beleggers hebben de voordelen van de software ervaren. U kunt op onze website voorbeelden van succesvolle beleggingen vinden. Deze zijn uitgeschreven door de beleggers, zodat u er van kunt leren. Klik hier om deze praktijkervaringen te lezen.

De voordelen van starten met droog beleggen

Tot slot noemen we nog wat voordelen van beleggen met de gratis software.

  • Op uw eigen tempo ervaring opdoen met ca. 20.000 euro
  • Gemakkelijk overstappen op echt beleggen
  • Beleggen vanaf uw computer, tablet of smartphone
  • Gratis en zonder risico beleggen

Wacht niet langer! Klik hier om te starten met droog beleggen 

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging