Succesvol daytraden in Ebay? Wij hebben maar liefst €630 winst gemaakt binnen 3 dagen met €1.000 inleg. Dit is een rendement van 63%! Benieuwd hoe u mogelijk ook zoiets moois kunt realiseren? Daytraden leren is niet lastig! Onze werkwijze kan u helpen.

succesvol daytraden in ebay

Succesvol daytraden in eBay met gratis software

De weg naar potentieel succes begint met het downloaden van een gratis handelsprogramma. Dit programma werkt online met actuele koersen waarin u kunt beleggen. Na het aanmaken van een gratis account kunt u direct beginnen. Dit programma laat u op spelende wijze kennis maken met het beleggen. Een groot voordeel van dit programma is de demo modus. Met deze modus is het mogelijk om fictief te beleggen op actuele koersen. Op deze manier kunt u leren beleggen zonder enig financieel risico. Heeft u een poosje belegd in de demo modus en denkt u klaar te zijn voor het echte werk, en wilt u echte winst realiseren? Dan is het met enkele klikken mogelijk om te switchen naar de ‘echt geld’ modus. Download het handelsprogramma hier.

Succesvol daytraden in eBay met de hefboom

Een ander groot voordeel van het handelsprogramma is de hefboom. De hefboom zorgt ervoor dat uw inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. Dit maakt het mogelijk om ook met een relatief klein bedrag te beleggen, en toch een mooie winst te realiseren. Om de werking van de hefboom toe te lichten zullen wij u een voorbeeld geven. In onderstaand figuur is het voorbeeld te zien.

succesvol daytraden in ebay

Figuur 1: hefboomwerking. Klik om te vergroten.

Stel u legt €100 in. Dit wordt dankzij de hefboom met 20 vermenigvuldigd naar €2.000! Doordat u met de hefboom een hogere inlegwaarde heeft, zullen uw beleggingen ook meer effect hebben.

Succesvol daytraden in eBay? Maak gebruik van nieuwsartikelen!

Dus u wilt daytrader worden? Een belangrijke werkwijze die wij u aanbevelen is: gebruik nieuwsartikelen. Lees bijvoorbeeld ’s ochtends voordat de beurs opent het economisch nieuws. Het kan voorkomen dat er een interessant nieuwtje is die u kan helpen bij het beleggen. Om direct een goed voorbeeld te geven, laten wij hieronder het nieuwsartikel van eBay zien.

succesvol daytraden in ebay

Figuur 2: nieuwsartikel eBay. Klik om te vergroten.

Zoals u leest splitsen eBay en PayPal zich op. PayPal is een internationale bekende en gewaardeerde betalingsvorm. De betalingsvorm is erg populair aangezien het snel en gemakkelijk werkt. Onze verwachting is dan ook dat de populariteit van eBay zal dalen wanneer zij PayPal niet meer accepteren. Door de daling in populariteit kan de aandelenkoers dalen. Stel dat veel beleggers denken dat eBay na het afstoten van PayPal minder omzet zal draaien, dan is het mogelijk dat zij door deze reden hun aandelen verkopen. De aandeelkoers zal hierdoor dalen.

Met deze verwachting beslissen wij om te beleggen met €1.000, en hiermee short te gaan. Short gaan betekent dat je belegt op een dalende koers. U kunt met short gaan dus winst maken wanneer de koers daalt.

Succesvol daytraden in Ebay: het resultaat

Na het kopen van 440 aandelen, ter waarde van €1.000, hebben wij de koers zijn gang laten gang. Het is wel verstandig om de koers regelmatig in de gaten te houden. Op deze manier kun je de positie sluiten op het moment dat u tevreden bent met de winst! De koers steeg na het openen van de positie een beetje, waarna de koers volgens onze voorspelling daalde. Wij besloten de positie te sluiten bij een winst van €630. Het koersverloop is weergegeven in onderstaande afbeelding.

succesvol daytraden in ebay

Figuur 3: Koersverloop. Klik om te vergroten.

Dit resulteerde in een winst van maar liefst €630! Een rendement van 63%. Onze voorspelling werd dus werkelijkheid en succesvol daytraden in eBay is ons gelukt. Het resultaat van onze belegging wordt door de software overzichtelijk weergeven in een schema. Dit schema ziet u in onderstaande afbeelding.

succesvol daytraden in ebay

Figuur 4: Eindresultaat. Klik om te vergroten.

Wilt u meer leren over beleggen en daytraden? Volg dan de gratis cursus beleggen voor beginners! Deze cursus beleggen duurt circa 30 minuten. Doe de daytrading cursus hier.

Liever direct aan de slag? Begin hier direct met beleggen!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/PayPal
http://www.deaandeelhouder.nl/news/2014/9/30/ebay_splitst_bedrijf_op/
http://www.ebay-mediacentre.co.uk/