Wilt u beleggen met een kleine inleg? Leer van anderen en bekijk dit voorbeeld van aandelen ASML kopen met 700 euro. Maak net als wij 170 euro winst!

Aandelen ASML kopen

Online beleggen met een kleine inleg

Als u wilt beleggen met een kleine inleg, kunt u dit het best online doen. Dat biedt u namelijk een aantal handige voordelen ten opzichte van andere manieren van beleggen. Zo kunt u beleggen waar en wanneer u dit wilt, met de inleg die u kiest. U hebt de touwtjes is handen. Bovendien kunt u in slechts 5 minuten al aan het beleggen zijn.

Aandelen kopen in de praktijk

Online beleggen gaat via de gratis software die de broker u aanbiedt. De broker is een aandelenmakelaar die ervoor zorgt dat u kunt beleggen. Met de software is het mogelijk om te beleggen in aandelen, delfstoffen, munteenheden en indices.

Een ander groot voordeel van de software is de hefboom. De hefboom vermenigvuldigt uw inleg met een factor, zodat u een grotere positie kunt innemen dan met uw oorspronkelijke inleg mogelijk was. Met een voordelige beleggingsconstructie als deze hopen brokers veel nieuwe beleggers aan te trekken. Hier kunt u van profiteren.

Ook wij gebruiken de hefboom, zoals u hieronder kunt lezen bij het stuk over aandelen ASML kopen. ASML is een Nederlands bedrijf dat onder andere scanners produceert.

Een aanleiding voor aandelen ASML kopen

Voor we aandelen ASML kopen, kijken we eerst of er een aanleiding is om dit te doen. Een aanleiding is een reden om een belegging te openen. Dit kan uw kans op succes vergroten.

Een goede manier van het vinden van een aanleiding is door het nieuws over beursgenoteerde bedrijven bij te houden. Goed nieuws over een bedrijf (zoals mooie jaarcijfers) kan betekenen dat de aandelenkoers van dit bedrijf gaat stijgen. Beleggers die dit goede nieuws horen, zullen namelijk graag beleggen in het bedrijf waar het goed mee gaat. Hierdoor stijgt de koers. Bij aandelen ASML kopen belegden wij ook met behulp van een aanleiding.

Op 17 april 2013 werd het nieuws bekend dat de kwartaalcijfers van ASML maarliefst 17% hoger uitvielen dan was verwacht. U begrijpt dat dit prachtig nieuws is. Wij verwachtten dat de aandelenkoers van ASML omhoog zou gaan, vanwege dit mooie resultaat. Daarom is deze aanleiding een goede reden voor aandelen ASML kopen.

Aandelen ASML kopen

Figuur 1, aandelen ASML kopen met behulp van een aanleiding. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Met de hefboom aandelen ASML kopen

We zullen u nu stap voor stap laten zien hoe aandelen ASML kopen in zijn werk ging.

Om negen uur ’s morgens opent de beurs. Het is verstandig om dan direct een belegging te openen, zodat u optimaal van een mogelijke koersstijging kunt profiteren. Daarom openden we de beleggingssoftware om iets voor negenen, zodat we ASML vast op konden zoeken. Zodra de beurs opende konden we daarom een belegging starten. Onze inleg was 700 euro. Dankzij de hefboom werd deze inleg echter 10×700= 7.000 euro waard. Dit zou onze winst kunnen vergroten.

We kregen gelijk. De aandelenkoers ASML stijgt gedurende de hele ochtend, dankzij het goede nieuws over het bedrijf.

Aandelen ASML kopen

Figuur 2, de koersgrafiek bij aandelen ASML kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Binnen 20 minuten werd onze positie 170 euro meer waard. We sloten de belegging en inden de winst. Ons rendement was 24%. We hebben op deze manier 170 euro winst gemaakt. Zo succesvol kan beleggen zijn.

Aandelen ASML kopen

Figuur 3, het resultaat van aandelen ASML kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Gratis en risicoloos oefenen met beleggen

Om zo succesvol te beleggen kan het handig zijn om wat ervaring opgedaan te hebben. Dit kan met behulp van de beleggingssoftware. Deze bevat namelijk een gratis oefenmodus waarin u echt belegt, maar met fictief geld. U ontvangt namelijk 20.000 euro van dit fictieve geld om mee te oefenen met beleggen. Zo doet u ervaring op en kunt u uw vaardigheden verbeteren zonder dat u risico loopt om uw eigen geld te verliezen.

Hecht u veel waarde aan een rustige uitleg? Dan is de gratis cursus beleggen een aanrader. Hier wordt beleggen u binnen 30 minuten uitgelegd.

Succesvol beleggen met een kleine inleg samengevat

Met de gratis beleggingssoftware kunt u:

  • In korte tijd een mooie winst boeken dankzij de hefboom
  • Eenvoudig beleggen door het nieuws te volgen
  • Gratis en risicoloos ervaring opdoen in de oefenmodus

Bovendien wordt beleggen met de software heel mobiel. U kunt namelijk beleggen vanaf uw pc, tablet en smartphone! Geld storten op uw account kan heel eenvoudig met uw creditcard of met iDeal.

Klik hier voor de gratis software en maak zelf winst met beleggen

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/ASMLhttp://www.belegger.nl/nieuws/2633187/asml-presteert-boven-verwachting.html