Bent u belegger? Dan is uw doel waarschijnlijk snelle winst met aandelen maken. Wij boekten binnen 10 minuten een winst van 65 euro. Ontdek hier hoe. 

Snelle winst met aandelen

Een techniek voor snelle winst met aandelen

De techniek die wij gebruiken om snelle winst met aandelen te behalen is beleggen met CFD’s. CFD staat voor Contract For Difference. Dit contract sluit u af met de broker, ook wel aandelenmakelaar genoemd. Het grote voordeel van CFD’s is het hefboomeffect. Dit zorgt ervoor dat u met een kleine inleg toch een grotere positie in kunt nemen, doordat uw inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. U koopt de aandelen dan niet, maar u kunt er wel winst mee maken.

Stelt u zich voor dat u gaat beleggen. De aandelen die u op het oog hebt kosten 20 euro per stuk. Als u er dan 100 wilt kopen, zou u dit in principe 2.000 euro kosten. Dankzij de hefboom kost dit u echter slechts 200 euro. Uw inleg wordt namelijk vermenigvuldigd met 10.

U kunt dus met een kleine portemonnee, beleggen als een grote belegger, oftewel kapitaalkrachtiger handelen. Slechts een deel van uw positie wordt immers door u gefinancierd, de rest wordt betaald door de broker. Op deze manier wil de broker het aantrekkelijk maken om te beleggen. Brokers verdienen een klein bedrag per transactie, dus hebben ze baat bij veel handel.

Beperk uw risico met het gratis programma

We zullen uitleggen hoe wij een snelle winst met aandelen maakten. Natuurlijk is onze methode voor u geen garantie, het resultaat blijft immers afhankelijk van de koersen. Wel biedt het programma dat wij gebruiken (en u gratis kunt downloaden) simpele opties die het risico in grote mate inperken. Bijvoorbeeld:  een koers instellen waarbij de aandelen automatisch verkocht worden. Wilt u hier meer van weten? Lees dan dit artikel over risicobeperkingen.

Eerste stap: onze snelle winst met aandelen

Een goede eerste stap die wij nemen voor snelle winst met aandelen is het volgen van het nieuws. In het nieuws kunt u namelijk informatie vinden die u helpt te bepalen op welke aandelen u moet beleggen. Vaak kan goed nieuws over een bedrijf een koersstijging in gang zetten. Een goedlopend bedrijf is namelijk populair bij beleggers, die daarom veel van die aandelen zullen kopen. Hierdoor stijgt het aandeel in waarde. Het nieuws volgen hoeft u weinig moeite te kosten en het kan u helpen bij het beleggen.

Handel: onze snelle winst met aandelen

Het was de ochtend van vrijdag 6 september toen wij het nieuws bekeken. Het werd bekend dat er steeds meer passagiers worden vervoerd door KLM-Aifrance. Dit is uiteraard goed nieuws voor de luchtvaartmaatschappij. Wij verwachtten daarom ook een stijging van het aandeel bij de opening van de beurs om 9.00 ’s morgens. Op de afbeelding hieronder ziet u het desbetreffende nieuwsbericht.

Snelle winst met aandelen

Figuur 1, het nieuwsbericht bij snelle winst met aandelen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Na het lezen van dit nieuws hebben we besloten een belegging op KLM-Aifrance te openen. Hiervoor gebruiken wij handige, gratis beleggingssoftware, die ook voor u toegankelijk is. Hiermee kunt u eenvoudig en gemakkelijk beleggen. Onze belegging ontwikkelde zich als volgt:

  • 9.00 De beurs opent
  • 9.02 We belegden in KLM-Airfrance en de koers begon inderdaad te stijgen
  • 9.12 De stijging nam af. We verkochten onze aandelen met winst
  • Resultaat: 65 euro winst binnen 10 minuten

Snelle winst met aandelen

Figuur 2, het resultaat van snelle winst met aandelen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Koersveranderingen kunnen op ieder moment plaatsvinden. Het doel als belegger is om hierop in te spelen. Natuurlijk kunt u niet precies voorspellen wat de koersen zullen doen, maar nieuwsberichten kunnen u wel aanwijzingen geven. Het volgen van het nieuws was dus een belangrijk onderdeel van onze snelle winst met aandelen.

Wilt u meer informatie over beleggen, zodat u goed voorbereid kunt toetreden tot de beurswereld? Dan raden we u aan om kosteloos de cursus beleggen te volgen.

Conclusie: onze snelle winst met aandelen

U weet nu dat wij binnen 10 minuten 65 euro verdienden met een inleg van slechts 300 euro. Belangrijk om op te merken is dat dankzij de CFD’s die automatisch versleuteld zitten in de beleggingssoftware onze inleg werd vermenigvuldigd met 10. Zo zorgde een inleg van 300 euro al voor een positie ter waarde van 3.000 euro!

Misschien hebt u nog weinig ervaring met beleggen en voelt u zich niet zeker genoeg om uw eigen geld in te zetten. Maak dan gebruik van de gratis oefenmodus. Dit is een onderdeel van de gratis beleggingssoftware, waarin u met fictief geld belegt op echte koersen. U krijgt ca. 20.000 euro fictief geld om een ervaren belegger mee te worden, zonder dat het u iets kost. Wijzelf maken ook gebruik van de gratis beleggingssoftware, omdat het duidelijk is en de CFD’s automatisch worden verwerkt.

Beleggen met echt geld kan natuurlijk ook. Bekijk dan deze stappen:

  1. Open de gratis beleggingssoftware
  2. Kies dan voor de echte modus ipv de demo modus

Klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference