Wilt u ook leren handelen op de beurs? Handelen op de beurs is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op deze website kunt op verschillende manieren leren beleggen. Hoe u dit kunt doen leest u in dit artikel.

Leren handelen op de beurs1

Leren handelen op de beurs voor iedereen!

Handelen op de beurs is tegenwoordig heel eenvoudig. U kunt nu al binnen 5 minuten aandelen verkopen of kopen met uw smartphone, tablet of laptop/PC. Dit kunt u doen met het gratis beleggingsprogrammaatje. In dit fantastische programmaatje kunt u beleggen met fictief geld en met echt geld. Voor de beginnende belegger raden wij aan om eerst met fictief geld te oefenen. U kunt dan volledig risicoloos en kosteloos handelen op alle bekende koersen over de hele wereld.

Leren handelen op de beurs met CFD beleggen

Het gratis beleggingsprogramma maakt gebruik van CFD beleggen. CFD staat voor Contract For Difference. Het voordeel van CFD beleggen is dat u een grotere aandelenpositie in kan nemen dan wanneer u normaal belegt. En met een grotere aandelenpositie zou u veel meer winst kunnen boeken. Dit komt door het hefboomeffect. De hefboom zorgt voor een vermenigvuldiging van uw inleg. Voor meer informatie over CFD beleggen, klik hier.

Hoe leren handelen op de beurs?

Op deze website zijn verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen over het handelen op de beurs. U kunt:

  • Risicoloos en kosteloos oefenen middels een demomodus met het beleggingsprogramma;
  • In een half uurtje een gratis cursus volgen die u de basis leert van beleggen.
  • Leren van anderen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Leren handelen op de beurs2

Figuur 1, Leren handelen op de beurs. Klik op figuur om deze te vergroten.

Alle manieren eindigen bij de demo. Want uiteindelijk is dat toch de manier om het beste te leren beleggen.

Gratis beleggingsprogramma

Kortom, met het gratis beleggingsprogramma kunt u handelen op de beurs zonder maar iets te verliezen. Het programma is helemaal gratis en risicoloos. Wij raden u aan om eerst te oefenen middels de demomodus voordat u overstapt op het echte geld. De overstap van demo naar echt geld is tevens wel erg eenvoudig. Waar wacht u nog op? Download het gratis beleggingsprogramma nu hieronder.

Gratis beleggingsprogramma, download u hier!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo