Wilt u ook gaan beleggen of meer te weten komen over beleggen? Maak dan kennis met de online beleggen demo. Met deze demo doet u volledige kosteloos ervaring op met beleggen. Wilt u meer informatie over deze online beleggen demo? Lees dan dit artikel.

Online beleggen demo1

Uitleg online beleggen demo

Ook gratis oefenen met fictief geld? Dit kan met behulp van ons gratis beleggingsprogramma. Dit programma is heel helder en zeer gebruiksvriendelijk.  U kunt beleggen met echt geld, maar u kunt ook handelen met fictief geld in de online beleggen demo. Oefenen in deze demo is volledig gratis en dus ook volledig risicoloos.

Met de online beleggen demo kunt u op verschillende koersen van zowel aandelen, als grondstoffen en valuta handelen. Met een paar muisklikken opent u al een positie en binnen een mum van tijd kunt u al een mooie winst boeken. Hieronder ziet u een screenshot van dit geweldige beleggingsprogramma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, Online beleggen demo. Klik op figuur om deze te vergroten.

Twee mogelijkheden beleggingsprogramma

Om kennis te maken met het beleggingsprogramma is het slim om eerst te oefenen met de demomodus. De stappen die u dan moet volgen zijn:

Stap 1.               Het downloaden van het gratis beleggingsprogrammaatje

Stap 2.               Een account aanmaken

Stap 3.               De demomodus aanklikken

Bij stap 3 kunt u eveneens kiezen voor beleggen met echt geld. Deze twee methoden, demo en handelen met echt geld, werken in principe precies hetzelfde. Het enige verschil is dat u bij de ene met echt geld handelt. Bij de demo ontvangt u ongeveer 20.000 euro fictief geld. Met de online beleggen demo kunt u ook gewoon beleggen op echte actuele koersen.

Voordelen online beleggen demo

Wij raden u aan om te gaan oefenen met de online beleggen demo. Deze demo heeft vele voordelen, zoals:

  • Helemaal gratis
  • U kunt zo lang oefenen als uw wilt
  • Ca. 20.000 euro fictief geld
  • Veel ervaring opdoen
  • Overal toegankelijk (computer, tablet en smartphone)

Tip: Begin zelf met de online beleggen demo

Waar wacht u nog op? Ook al weet u nog niet of beleggen iets voor u is, met de online beleggen demo kunt u dit testen. Het kost u helemaal niks en u kunt stoppen wanneer u zelf wilt.

Download nu de gratis online beleggen demo! KLIK HIER!!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo