Beleggen met een kleine inleg? Het kan! Na onze CFD handel uitleg kunt u deze methode zelf gratis uitproberen. Beleg vanuit uw luie stoel!

CFD handel uitleg

De CFD handel uitleg

Misschien hebt u weleens gehoord van CFD’s, maar weet u het fijne er nog niet van. Daarom deze handige uitleg. De afkorting CFD staat voor het Engelse Contract for Difference. Het is een vrij jonge beleggingsconstructie met een aantal unieke voordelen.

Het hefboomeffect is het meest opvallende voordeel van CFD’s. Dit zorgt ervoor dat u ook met een kleine inleg kunt beleggen in grotere aandelenpakket. Uw inleg wordt namelijk meer waard gemaakt, door deze met een bepaald getal te vergroten. Deze factor is bijvoorbeeld 10, 20 of 50. Deze vergroting wordt automatisch voor u uitgevoerd in handige online software.

Stelt u zich voor dat u wilt beleggen met 100 euro. U belegt in een product waarover een factor 20 geldig is. Dan is de uiteindelijke waarde van uw positie 20×100= 2.000 euro. U kunt dit ook zien in de onderstaande figuur.

CFD handel uitleg

Figuur 1, CFD handel uitleg over de hefboom. Klik op de figuur voor een vergroting.

Er zijn nog meer voordelen aan CFD’s. Beleggen met CFD’s is bedoeld voor mensen die zich richten op koerswinst. U wordt verder namelijk niet echt eigenaar van de aandelen en zal dus ook niet naar aandeelhoudersvergaderingen hoeven te gaan. Toch kunt u volwaardig beleggen op aandelen. Dit wordt ook wel speculeren genoemd.

Speculeren betekent dat u aangeeft of u vermoedt dat een koers zal stijgen of zal dalen. U zou dus ook winst kunnen maken als een aandeel minder waard wordt. Een voorbeeld van beleggen op een koersdaling ziet u hier.

https://www.beginbeleggen.nl/leer-van-praktijkervaringen/short-gaan-met-beleggen-610-euro-winst-binnen-24-uur

Wilt u ook beleggen bij een dalende koers? Klik dan op de link onderaan dit artikel.

De klant is koning

U hebt in het stukje hierboven gelezen dat handelen met CFD’s u het volgende biedt:

  • Een grotere positie voor hetzelfde geld
  • Het gemak van gratis beleggingssoftware
  • Beleggen op koersdalingen

Met zulke enorme voordelen is de populariteit van het Contract for Difference goed te begrijpen. Wilt u ook meedoen? U kunt binnen enkele minuten al beginnen.

Beleggen gaat namelijk gewoon via internet, dankzij de software die we eerder noemden. U zult zien dat u uw beleggingen eenvoudig kunt beheren. Het programma is namelijk ontwikkeld om de behoeften van beleggers zoals u te vervullen. De klant is tenslotte koning! Hieronder ziet u een screenshot van de software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, CFD handel uitleg. Klik op de figuur voor een vergroting.

Bent u nieuwsgierig naar online beleggen met CFD’s? Dat is logisch. Daarom kunt u CFD beleggen met de software gratis uitproberen! De software bevat namelijk een stand waarin u gratis kunt oefenen. Dit wordt ook wel de demo genoemd. Hier krijgt u ongeveer 20.000 euro fictief geld om mee te beleggen op realtime koersen. Zo doet u dus kosteloos realistische ervaring op en kunt u op een leuke manier ontdekken wat u vindt van CFD beleggen.

Begin zelf!

Hopelijk heeft deze CFD handel uitleg u verder geholpen. Voor meer uitleg, volg de gratis cursus beleggen door hier te klikken.

Wilt u liever direct beginnen? Klik dan op de link onderaan. Dan is de software binnen 5 minuten volledig klaar voor gebruik. U kunt de software downloaden én online gebruiken, op laptop, tablet en smartphone. Waar wacht u nog op?

Begin zelf met handelen in CFD’s! Klik hier

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference