In dit artikel wordt uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van de app: handelen in zilver. Er zijn verschillende apps en cursussen waar beleggers gebruik van kunnen maken. De meeste cursussen zijn gericht op beleggen in het algemeen. Deze app richt zich op het beleggen in zilver, ook de cursus is hier op gericht. Daarnaast wordt ook uitgelegd waarom het bij online beleggen mogelijk is om te starten met daghandelen. Wilt u beginnen met handelen in zilver? Lees dan verder voor meer informatie over deze handige app!

Handelen in zilver app

Online beleggen

Online beleggen brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het voor beleggers bijvoorbeeld mogelijk om op ieder moment van de dag te beleggen. Daarnaast is het ook mogelijk om te beleggen op korte termijn om een mooie winst te realiseren, dit wordt ook wel daghandelen genoemd.

Bij online beleggen wordt gebruik gemaakt van de hefboom. De hefboom zorgt ervoor dat beleggers in staat zijn om te beleggen met kleine bedragen. De inleg van de belegger wordt vergroot met een vooraf bepaalde hefboomfactor, deze is overigens per effect verschillend. Bij het beleggen in zilver is de hefboomfactor 1:152. Hieronder wordt een voorbeeld van de hefboom geïllustreerd.

Hefboom

Figuur 1: Handelen in zilver app – Voorbeeld van de hefboom. Klik om te vergroten.

In bovenstaand voorbeeld heeft de belegger een inleg van 100 euro en een hefboomfactor van 1:152. Dat betekent dat de inleg wordt vermenigvuldigd met 152. De uitkomst hiervan is 15.200 euro, dit is de nieuwe inlegwaarde van de belegger.

Daytraden leren

Daytraden is de Engelse vertaling voor daghandelen. Bij daghandelen dient de belegger een beleggingspositie te openen en te sluiten binnen één beursdag. Daarbij is het van belang dat de belegger binnen deze tijd een mooie winst heeft gerealiseerd. Bij online beleggen is het mogelijk om te starten met daghandelen, omdat er gebruik wordt gemaakt van de hefboom. De hefboom vergroot de inleg met een bepaalde hefboomfactor. Hierdoor kan de belegger winst realiseren op korte termijn, bij een goede voorspelling van de koers.

Daytrader worden

Het is van belang om goed voorbereid te starten. Als u zelf daytrader wilt worden, is het verstandig om eerst meer kennis op te doen. Met een cursus kunt u al meer leren over online beleggen en de bijbehorende relevante onderwerpen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Handelen in zilver app

Als u ook geïnteresseerd bent in het handelen in zilver, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de app. In de app worden verschillende aspecten met betrekking tot handelen in zilver nader toegelicht. In de inleiding worden alle aspecten besproken die in de app aan bod zullen komen.

Daarnaast wordt er een cursus aangeboden in de app, die gericht is op het handelen in zilver. Kortom, een handige cursus als u wilt beginnen met beleggen in zilver. Deze cursus bestaat uit zeven hoofdstukken en u kunt ervoor kiezen om op ieder moment even te stoppen. Wanneer u weer wilt beginnen kunt u verder gaan waar u was gebleven. Naast de cursus komen er ook enkele praktijkvoorbeelden aan bod die u een goed beeld geven van de verschillende beleggingsmethodes waar u gebruik van kunt maken. Hieronder kunt u de verschillende aspecten van de app terugvinden.

Beleggen in zilver

Figuur 2: Handelen in zilver app. Klik om te vergroten.

Hieronder wordt het icoontje van de app weergegeven. Deze app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Beleggen in zilver app

Figuur 3: Handelen in zilver app. Klik om te vergroten.

Risico’s verkleinen

Om risico’s tijdens het beleggen te beperken, is het verstandig om gebruik te maken van verschillende functies zoals de profit call en stop loss. Deze functies kunnen beleggers in het beleggingsprogramma gebruiken om risico’s te beperken. De profit call dient voor het instellen van een gewenst rendement. Als de koers dit punt bereikt wordt de positie automatisch gesloten. Daarnaast dient de stop loss functie voor het instellen van een maximaal verlies. Als de koers dit punt bereikt, wordt de positie ook automatisch gesloten.

Daarnaast is het van belang om altijd te beleggen aan de hand van een aanleiding. Beleggen zonder aanleiding kan risico’s met zich meebrengen. Er zijn verschillende beleggingsmethodes waar beleggers gebruik van kunnen maken, enkele hiervan worden in de cursus behandeld.

Beurs voor dummies: Leren beleggen

Na het doornemen van de app, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van fictief beleggen. Met fictief beleggen hebben beleggers de mogelijkheid om te oefenen in het beleggingsprogramma. Op deze manier kunnen beleggers leren van eventuele fouten. Beleggers oefenen in het beleggingsprogramma op werkelijke koersen, waardoor het de ultieme manier is om u voor te bereiden op het echte beleggen.

Beginnen met beleggen? Download het gratis beleggingsprogramma!


Bron:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging